Μαρια Ηλιακη Στελιοσ Μανουσακησ : Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Fwtografizontai Agkalia Ligo Prin Ginoyn Goneis - Η μαρία ηλιάκη περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της.

Μαρια Ηλιακη Στελιοσ Μανουσακησ : Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Fwtografizontai Agkalia Ligo Prin Ginoyn Goneis - Η μαρία ηλιάκη περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της.. Ευχάριστα νέα για τη μαρία ηλιάκη. Η μαρία ηλιάκη είχε γενέθλια και φέτος τα γιόρτασε πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Η μαρία ηλιάκη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με τους δυο τους αγκαλιασμένοι να φιλιούνται γράφοντας στην λεζάντα πανευτυχής που έχουμε ο ένας τον άλλο. Η επίσκεψη στον γιατρό για τον προγεννητικό έλεγχο. Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της, στέλιου μανουσάκη και πραγματικά λάμπει από ευτυχία.

Ευχάριστα νέα για τη μαρία ηλιάκη. Η παρουσιάστρια έφερε πριν μερικές μέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και δεν το κρύβει. 10:05 donaldoula 10 925 просмотров. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της έχοντας στο πλάι της ό,τι αγαπάει περισσότερο.

Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Pio Erwteymenoi Apo Pote Sth Nea Toys E3odo Fthis Gr
Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Pio Erwteymenoi Apo Pote Sth Nea Toys E3odo Fthis Gr from image.fthis.gr
Η μαρία ηλιάκη θέλησε να μοιραστεί αυτό το στιγμιότυπο με τους followers της, αφού δημοσίευσε ένα story με τον στέλιο μανουσάκη και την. Η μαρία ηλιάκη περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της. Κι αυτό, γιατί ο νέος της σύντροφος, ο στέλιος μανουσάκης εργάζεται ως γυναικολόγος στην όμορφη χώρα του βορρά. Η μαρία ηλιάκη ταξίδεψε στην ζυρίχη για να δει τον σύντροφο της, στέλιο μανουσάκη. Ευχάριστα νέα για τη μαρία ηλιάκη. Η παρουσιάστρια και χαρούμενη νέα μαμά πέρασε τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα στο πλευρό της οικογένειάς της, του. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για μανουσακησ στο to10.gr. Κάτι τρέχει με τα προσωπικά της μαίρης.

Εδώ και λίγες ημέρες είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο καθώς έγινε μανούλα.

Η όμορφη παρουσιάστριά είχε τα γενέθλια της χθες και δημοσιευσε στα oscial media μια. Η μαρία ηλιάκη αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη ζυρίχη και περνά όμορφες στιγμές με τον χανιώτη σύντροφό της στέλιο μανουσάκη. Τη πιο όμορφη περίοδο της ζωή της διανύει η παρουσιάστρια μαρία ηλιάκη μαζί με τον σύντροφο της στελιο μανουσάκη καθως πριν από λίγο καιρό έφεραν στο κόσμο το πρώτο τους παιδάκι ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και δεν το κρύβει. 10:05 donaldoula 10 925 просмотров. Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για μανουσακησ στο to10.gr. Η μαρία ηλιάκη είναι πολύ δραστήρια στο instagram, αφού κάθε ημέρα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της. Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το instagram (pics). Την πρώτη φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη της ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η μαρία ηλιάκη. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της έχοντας στο πλάι της ό,τι αγαπάει περισσότερο. Ευχάριστα νέα για τη μαρία ηλιάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια περνάει όμορφες και μοναδικές στιγμές στο πλευρό του συντρόφου της, στέλιου μανουσάκη και πραγματικά λάμπει από ευτυχία. Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος µετρούν ήδη οκτώ µήνες σχέσης και, αν τους δει κανείς, είναι σαν.

Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το instagram (pics). Η μαρία ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της, στο σπίτι της πια, εξηγώντας ότι έτσι περνάει όλη την ημέρας της η νέα μαμά. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και δεν το κρύβει. Βρίσκεται στην ελβετία όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκης και όλοι μαζί περνούν όμορφες στιγμές. Η μαρία ηλιάκη περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της.

Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Pio Erwteymenoi Apo Pote Ta Tryfera Stigmiotypa News Youweekly
Maria Hliakh Stelios Manoysakhs Pio Erwteymenoi Apo Pote Ta Tryfera Stigmiotypa News Youweekly from www.youweekly.gr
Όλα τα τελευταία νέα, άρθρα, απόψεις, videos για μανουσακησ στο to10.gr. Η μαρία ηλιάκη είχε γενέθλια και φέτος τα γιόρτασε πιο ευτυχισμένη από ποτέ αφού πριν λίγες μέρες έφερε στον κόσμο την κορούλα της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της έχοντας στο πλάι της ό,τι αγαπάει περισσότερο. Η μαρία ηλιάκη δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για την προσωπική της ζωή. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια. Εδώ και λίγες ημέρες είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο καθώς έγινε μανούλα. Η μαρία ηλιάκη είναι πολύ ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η μαρία ηλιάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί πριν από μερικές εβδομάδες στην ελβετία όπου ζει με τον σύντροφό της, στέλιο μανουσάκη και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η επίσκεψη στον γιατρό για τον προγεννητικό έλεγχο.

Η επίσκεψη στον γιατρό για τον προγεννητικό έλεγχο. To δαχτυλίδι που φούντωσε τις φήμες για γάμο. Η μαρία ηλιάκη περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της. Η παρουσιάστρια και χαρούμενη νέα μαμά πέρασε τα πρώτα της γενέθλια ως μητέρα στο πλευρό της οικογένειάς της, του. Η μαρία ηλιάκη και ο στέλιος μανουσάκης διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής, καθώς πριν από λίγο καιρό υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδάκι. Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το instagram (pics). Η παρουσιάστρια έφερε πριν μερικές μέρες στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της στέλιο μανουσάκη, αλλά μέχρι στιγμής δεν την είχε συστήσει στο κοινό της. Εδώ και λίγες ημέρες είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο καθώς έγινε μανούλα. Μεταξύ ελλάδας και ελβετίας μοιράζει τον χρόνο της τους τελευταίους μήνες η μαρία ηλιάκη. Αγαπημένη της το διάστημα αυτό δεν είναι άλλη από την βασίλισσα ελισάβετ και το megxit, το οποίο έχει σχολιάσει σε πολλά stories της. 10:05 donaldoula 10 925 просмотров. Η μαρία ηλιάκη ταξίδεψε στην ζυρίχη για να δει τον σύντροφο της, στέλιο μανουσάκη. Βρίσκεται στην ελβετία όπου ζει και εργάζεται ο σύντροφός της, στέλιος μανουσάκης και όλοι μαζί περνούν όμορφες στιγμές.

Η επίσκεψη στον γιατρό για τον προγεννητικό έλεγχο. 10:05 donaldoula 10 925 просмотров. Η μαρία ηλιάκη δίνει ξεκάθαρες απαντήσεις για την προσωπική της ζωή. Τη χαρμόσυνη είδηση ανακοίνωσε η ίδια. Ευχάριστα νέα για τη μαρία ηλιάκη.

Maria Hliakh Pantreyetai Ton Stelio Manoysakh Yourtipster Gr
Maria Hliakh Pantreyetai Ton Stelio Manoysakh Yourtipster Gr from www.yourtipster.gr
Η συγκίνηση είναι μεγάλη και η παρουσιάστρια δεν αφήνει στιγμή την κόρη της από το πλευρό της. Γεννήθηκε στις 26 ιουνίου του 1978 (σύμφωνα με τα στοιχεία εκλογικού σώματος του υπουργείου εσωτερικών). Η μαρία ηλιάκη και ο στέλιος μανουσάκης έχουν ήδη προγραµµατίσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και περιµένουν πώς και πώς να περάσουν αγκαλιά τις γιορτινές αυτές ηµέρες. 10:05 donaldoula 10 925 просмотров. Κάτι τρέχει με τα προσωπικά της μαίρης. Το μεσημέρι της τετάρτης, η μαρία ηλιάκη αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να αποπειραθεί να φτιάξει για πρώτη φορά μπιφτέκια γαλοπούλας. Η επίσκεψη στον γιατρό για τον προγεννητικό έλεγχο. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μαρια ηλιακη στελιοσ μανουσακησ από το pagenews.gr.

Η τρυφερή ανάρτηση που «έλιωσε» το instagram (pics).

Η μαρία ηλιάκη περνάει την ομορφότερη φάση της ζωής της. Τα γενέθλιά της γιόρτασε το σάββατο, 26 ιουνίου, η μαρία ηλιάκη. Κάτι τρέχει με τα προσωπικά της μαίρης. Η μαρία ηλιάκη είναι πολύ δραστήρια στο instagram, αφού κάθε ημέρα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της στιγμές από τη ζωή της. Η μαρία ηλιάκη και ο στέλιος μανουσάκης έχουν ήδη προγραµµατίσει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους και περιµένουν πώς και πώς να περάσουν αγκαλιά τις γιορτινές αυτές ηµέρες. Κατάγεται από το ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα από το χωριό άγιοι δέκα. Το μεσημέρι της τετάρτης, η μαρία ηλιάκη αποφάσισε να μπει στην κουζίνα και να αποπειραθεί να φτιάξει για πρώτη φορά μπιφτέκια γαλοπούλας. To δαχτυλίδι που φούντωσε τις φήμες για γάμο. Η μαρία ηλιάκη τον τελευταίο μήνα έχει γίνει η αγαπημένη μας παρουσιάστρια και αυτό γατί σχολιάζει την επικαιρότητα με τον δικό της υπέροχο μοναδικό τρόπο. Η μαρία ηλιάκη μοιράζεται στιγμιότυπα από την ρομαντική αυτή απόδραση στα instagram stories της, ενώ δεν δίστασε να μας συμβουλεύσει και τι πρέπει να δούμε, αν και ποτέ βρεθούμε στην η μαρία ηλιάκη λατρεύει την κρήτη, καθώς την έχει συνδυάσει με τις πιο ρομαντικές διακοπές της ζωής της! Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες έγινε μαμά για πρώτη φορά και σήμερα γιορτάζει τα γενέθλιά της έχοντας στο πλάι της ό,τι αγαπάει περισσότερο. Το ζευγάρι είναι πολύ αγαπημένο και δεν το κρύβει. Εδώ και λίγες ημέρες είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο καθώς έγινε μανούλα.

Η μαρία ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία που θηλάζει τη νεογέννητη κόρη της, στο σπίτι της πια, εξηγώντας ότι έτσι περνάει όλη την ημέρας της η νέα μαμά μαρια ηλιακη. Ειδήσεις, video, ειδησεις τωρα και νέα για μαρια ηλιακη στελιοσ μανουσακησ από το pagenews.gr.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama